Oranka biedt gezonde, voedzame sappen met systemen die gemakkelijk in gebruik zijn. Ons Zorgconcept helpt mee aan de toename van het vocht- en vitamine gehalte, wat resulteert in gezondere bewoners met een merkbare toename in activiteit.

Dit unieke Oranka Zorgconcept betekent dat we aan alle noodzakelijke voorwaarden kunnen voldoen voor een goed vocht- en vitamine beleid. Goede voedingswaarden, weinig opslagruimte, minder operationele tijd en kostenbesparingen.

  • Goede voedingswaarden
  • Weinig opslagruimte
  • Kosten besparend

Oplossingen op maat

Het Oranka Zorgconcept biedt op maat gemaakte oplossingen voor elke instelling, ongeacht grootte, type dienstverlening of stijl.
We bieden een breed scala aan mogelijkheden, gecombineerd met een betrouwbaar systeem.

De oplossingen van Oranka helpen bij het verhogen van de vocht-, vitamine en/of calorie inname en daardoor een verhoogd activiteitsniveau van de bewoners. De Oranka Eskimo dispenser is robuust, veilig en afsluitbaar waardoor het zelfs voor de meest veeleisende omgevingen geschikt is.

Onze aantrekkelijke 1 liter karaffen zijn van kunststof en hebben een veilig, hersluitbaar deksel voor eenvoudig gebruik in de kamer van een immobiele bewoner. Met onze 2,5 liter karaffen kunnen medewerkers een grotere groep bewoners, de smaak van hun keuze, uitserveren.

Of het nu gaat om een grote afdeling of een huiskamer (kleinschalig wonen), Oranka heeft een passende oplossing.
Zelfs voor het restaurant waar ook bezoekers komen.

Oranka 1+19

Deze 20% vruchtendrank is hoog van kwaliteit en bevat slechts 2% suiker.
Het is op basis van natuurlijke aroma’s en bevat geen conserveringsmiddelen of kleurstoffen.

 

Verder kenmerkt Oranka 1+19 zich door:

  • Hoog vitamine C gehalte (50% van de adh bij 200 ml)
  • Bij sommige smaken is zink toegevoegd voor verbeterde opname vitamine C (boost het immuunsysteem).
  • Geen toegevoegde suikers!
  • Geschikt voor diabetici
  • Wordt verpakt in 1⁄2 liter concentraat, goed voor 10 liter eindproduct (minder opslagcapaciteit en afval).

Aantrekkelijke dranken

Slechts weinig ouderen houden van het drinken van water. Uit ervaring weten wij dat de invoering van een verscheidenheid aan Oranka Sappen en Smoothies voor een hogere inname van vocht, vitaminen en/of calorieën zorgt. Zelfs de meest terughoudende drinkers worden hierdoor aangemoedigd meer te drinken.

Verleidelijke smaken

Oranka sappen zijn verkrijgbaar in meer dan 20 verschillende smaken. Hierdoor zit er voor iedere bewoner een smaak tussen die hij of zij lekker vindt. De zichtbaarheid van de sappen in onze dispensers of karaffen en de aantrekkelijke kleuren zullen de bewoners aansporen om meer te drinken. Oranka sappen hebben Vitamine C en Zink als toevoegingen en zijn geschikt voor diabetespatiënten.

Serveermogelijkheden

Het gebruik van dispensers maakt sappen toegankelijker
en stimuleert de vochtinname. De dispensers kunnen worden geplaatst in eetzalen, activiteitenruimtes en woonruimtes. Ook voor kleinschalig wonen kunnen de Oranka karaffen gebruikt worden, waarbij meerdere smaken tegelijk bij het ontbijt of de lunch gepresenteerd kunnen worden.

Wenst u meer informatie over de hydration concepten en mogelijkheden?

Wij vertellen u er graag meer over.

Contact opnemen