Yorkshire dispenser

De Yorkshire dispenser biedt een rustieke uitstraling voor elke locatie. Deze dispenser heeft een capaciteit van 6.8 liter met plastic koelelement (te vullen met ijsblokjes), en een capaciteit van 8 liter zonder koelelement.

Onder de Yorkshire dispenser hebben wij diverse “Risers” beschikbaar.
Van een door een sociale werkplaats gemaakte 5-lats riser tot een kwalitatief hoogstaande “Copper Riser” waar 2 of zelfs 3 dispensers op geplaatst kunnen worden.

Finesse dispenser

De Finesse dispenser biedt een moderne en luxe uitstraling. Deze dispenser heeft een metalen koelelement (te vullen met ijsblokjes), en een capaciteit van 5 liter.

Country dispenser

Onze Country dispenser biedt u de mogelijkheid om voor een traditionele look te gaan. Deze dispenser is een goede combinatie met onze Hydration Bar. Deze dispenser heeft een capaciteit van 5 liter. In combinatie met Hydration Bar en onze displays biedt de Country dispenser een kleurrijk en aantrekkelijk aanbod aan vruchtensappen.

Vintage dispenser

De unieke stijl van de Vintage dispenser komt tot zijn recht op onze Hydration Bar en voegt wat extra’s toe aan het Hydration Station concept. De dispenser heeft een capaciteit van 6.5 liter en zet aan tot selfservice. De verschillende smaken en de bijbehorende gezondheidsvoordelen kunnen aangegeven worden met behulp van onze handige en stijlvolle displays.

Inox dispenser

De Inox dispenser biedt een luxe uitstraling op de counter of in een vergaderruimte. Deze dispenser heeft een capaciteit van 7 liter en heeft geen stopcontact nodig. De innovatieve, roestvrijstalen ijsstaaf zorgt ervoor dat het sap 2 tot 3 uur gekoeld blijft.

Wilt u meer informatie over onze stijlvolle glazen dispenser?

Neem gerust contact met ons op en wij vertellen u de mogelijkheden!

Neem contact op