Een uniek concept waarbij een ambachtelijke uitstraling aan een flesje vruchtensap of smoothie gegeven kan worden. Vul eenvoudig onze 100% gerecyclede PET-flessen in diverse inhoudsmaten, plaats de veiligheidsdop op de fles en voeg het etiket toe. Als alternatief is er ook de mogelijk om gepersonaliseerde, op maat gemaakte etiketten te gebruiken.

Indien de flesjes gekoeld bewaard worden zijn ze nog minimaal 5 dagen houdbaar. U heeft tevens de mogelijkheid om onze producten in biologisch afbreekbare bekers te vullen voor een presentatie op crushed ice.

Er is een breed scala aan smaken beschikbaar, waaronder hoogwaardige verse sappen, biologische sappen, smoothies, super smoothies en super juices. Hierdoor zijn er voor elk seizoen weer andere smaken.

  • Uw sappen en of smoothies zijn na afvullen minimaal 5 dagen houdbaar.
  • Geen statiegeld op onze PET flessen!
  • Mogelijkheid tot gepersonaliseerde stickers!

Zo werkt het:

Neem het aantal flesjes dat u wilt afvullen inclusief dop 1.
Bij gebruik tapstandaard 2 neem een doos product, druk het aangegeven vlak in 3 en schuif de RVS-klem over de slang 4.
Plaats de doos op de standaard 5 en knip de slang door 6.
Tap het flesje vol tot de bovenste rand 7, klik de dop eerst op de fles voor deze stevig dicht te draaien 8 + 9. Plak de sticker op de fles 10. 

Uw flesje sap is klaar voor gebruik. THT is de dag van afvullen + 4 dagen (bij max 7 °C), tenzij uw interne procedure hiervan afwijkt.

Presenteer de flesjes in de wandkoeling 11. Minimaal 2 facings breed per soort. Voor presentatie kunt u ook een 50|50 Wood Crushed Ice Terrine 12 gebruiken (gratis in bruikleen verkrijgbaar bij Oranka ditzelfde geldt voor de Tapstandaard (2)). 

Naast de flesjes kunt u bovenstaande natuurlijk ook toepassen op ons PET beker of onze milieuvriendelijke Pop-Up Cup assortiment.

  • Ambachtelijke uitstraling.
  • Op locatie bereid!
  • Diverse inhoudsmaten PLA flesjes, rPET bekers en duurzame Pop-Up cups beschikbaar.

Meer informatie over het Grab & Go Concept?

Wenst u meer informatie over dit mooie concept neem dan contact op.
Wij demonstreren u graag de verschillende mogelijkheden.

Contact opnemen