De Juice Cube is een innovatieve drankdispenser die uitblinkt door zijn unieke stijl, waardoor het een ideale toevoeging is voor hotels, conferentiecentra en buffetten.

Speciaal ontworpen voor de 5 liter Bag-producten met tapkraan, biedt de Juice Cube veelzijdige mogelijkheden voor verschillende drankbehoeften.

Zijn stijlvolle uitstraling maakt het een aantrekkelijke keuze voor diverse doelgroepen, waarbij de compactheid en verplaatsbaarheid ervoor zorgen dat het overal kan worden geplaatst.

  • Ontwikkeld voor ‘5 Liter Bag’ producten met tapkraan
  • Presentatie naar eigen wens door modulaire systeem

De Juice Cube onderscheidt zich door zijn diversiteit en gemak.

Het assortiment omvat een breed scala aan vruchtensappen en smoothies, waardoor er voor iedere smaak iets te vinden is. Dankzij de speciaal ontwikkelde taphendels wordt het gebruik van de Juice Cube nog eenvoudiger.

Deze drankdispenser biedt de mogelijkheid om de presentatie naar eigen wens aan te passen, waardoor het een veelzijdige oplossing is voor verschillende omgevingen.

  • Speciaal ontwikkelde taphendels beschikbaar
  • Super eenvoudig te monteren en te gebruiken!

Het gebruik van de Juice Cube is uiterst eenvoudig en efficiënt.

Volg de stapsgewijze handleiding voor moeiteloze montage: verzamel alle benodigde onderdelen, waaronder het basisdeel, deksel, koelelementen, 5 liter zak, display en lekbak.

Plaats de lekbak onder het basisdeel, voeg de koelelementen toe, plaats de zak op de koelelementen en dek af met het deksel. Verwijder de seal van de zak, plaats de “duwbeugel” over de kraan, en de Juice Cube is klaar voor gebruik.

Deze gebruiksvriendelijke aanpak maakt de Juice Cube een handige oplossing voor drankendispensatie.

De Juice Cube biedt niet alleen diversiteit en gemak in drankkeuze, maar ook een eenvoudig en efficiënt gebruik. Dankzij zijn unieke stijl past het perfect in diverse omgevingen, variërend van chique hotels tot bruisende conferentiecentra.

De mogelijkheid om de presentatie naar eigen wens aan te passen, samen met de speciaal ontwikkelde taphendels, maakt de Juice Cube een aantrekkelijke keuze voor iedereen die zoekt naar een veelzijdige drankdispenser.

Ontdek hoe de Juice Cube uw drankpresentatie kan verheffen en uw gasten kan verrassen met een scala aan heerlijke dranken.

  • De 5 liter zak kan maximaal 13 uur lang ongekoeld of met koelelementen worden aangeboden (daarna gekoeld op max 7°C) en is zo 30 dagen lang houdbaar.
  • Breed assortiment aan sappen beschikbaar!

De Juice Cube krijgt u gratis in bruikleen!

Wenst u meer informatie over dit mooie concept neem dan contact op.
Wij demonstreren u graag de verschillende mogelijkheden.

Contact opnemen