Terwijl de dispensers in de backoffice al het werk verzorgen, heeft u bij de presentatie vóór de schermen bij Oranka een breed scala aan mogelijkheden. Van een prachtig Hydration Station tot unieke Juice Cubes en van sierdispensers tot een handige afsluitbare karaf, zodat deze gemakkelijk overal te gebruiken zijn zonder te morsen.

Daarnaast hebben wij een uniek Grab & Go-concept met verschillende maten PET-flesjes, eventueel met uw eigen logo. Zo geeft u net dat beetje extra uitstraling aan uw vruchtensappen.

Ook meer duurzame oplossingen zoals PLA (biologisch afbreekbaar) en vouwbare pop-up-cups die gewoon bij het papier afval kunnen.

  • Assortiment: van verse vruchtensappen tot vruchtendrankconcentraten.
  • Karaffen: bieden wij kosteloos aan voor een optimale presentatie.
  • De dispensers van Oranka staan voor een efficiënte logistiek in de keuken mét een gemakkelijke HACCP-beheersing.

Vul achter de schermen eenvoudig uw karaffen of glazen middels onze handige uitschenk oplossingen. De mogelijkheden en oplossingen zijn eindeloos te noemen.

Wij bieden naast een tapstandaard waar de Oranka Premix dozen op geplaatst kunnen worden (hiernaast afgebeeld) ook Brasserie of Postmix dispensers. Deze hebben een capaciteit vanaf 20 liter tot wel 348 liter kant en klaar product.

Bekijk hier al onze dispenser oplossingen

Geïnteresseerd in onze banqueting oplossingen?

Wenst u meer informatie over deze mooie concepten en oplossingen neem dan contact op.
Wij demonstreren u graag de verschillende mogelijkheden.

Contact opnemen