Juice Cube

De unieke stijl van de Juice Cube komt goed tot zijn recht in hotels, conferentiecentra en wellicht op uw buffet!

Onze Juice Cube is speciaal ontwikkeld voor de 5 Liter Bag producten met tapkraan. Deze zijn overal te plaatsen. Het assortiment bevat een veelvoud aan vruchtensappen als ook smoothies.

Bij ruimtegebrek of als stijlkeuze is er ook de mogelijkheid om de Juice Cubes op elkaar te stapelen. Doordat de Juice Cubes compact en makkelijk te verplaatsen zijn, zijn er veel mogelijkheden om de presentatie naar uw wens te wijzigen.

  • Ontwikkeld voor ‘5 Liter Bag’ producten met tapkraan
  • Presentatie naar eigen wens door modulaire systeem

Zo werkt het:

Verzamel alle onderdelen: voet, basisdeel, deksel, 2 koelelementen, 5 liter zak, display en lekbak 1. Zet het basisdeel op de voet en leg 2 koelelementen in het basisdeel zoals aangegeven 2. Plaats de 5 liter zak in het basisdeel 3 en zet het kraantje vast aan de voorkant, zodat alleen het zwarte gedeelte zichtbaar is. Plaats het deksel op het basisdeel en plaats de display op de Juice Cube 4. Zet het lekbakje in de houten behuizing en schuif deze tegen de Juice Cube aan 5. Haal de seal van de kraan af 6.

De Juice Cube is klaar voor gebruik! Voor het tappen van sap, plaats uw duim bovenop de kraan, houd uw vingers aan de zijkanten en duw deze naar boven 7.

Tevens is er voor de Juice Cube een “Coronaproof” beugel ontwikkeld (hieronder afgebeeld) welke u eenvoudig over het gehele tapgedeelte heen kun schuiven. Dit zorgt ervoor dat u enkel het glas tegen de beugel aan hoeft te duwen.

  • De 5 liter zak kan maximaal 13 uur lang ongekoeld of met koelelementen worden aangeboden (daarna gekoeld op max 7°C) en is zo 30 dagen lang houdbaar.
  • Breed assortiment aan sappen beschikbaar!
  • Speciaal ontwikkelde “Coronaproof” taphendels beschikbaar
  • Super eenvoudig te monteren en te gebruiken!

De Juice Cube krijgt u gratis in bruikleen!

Wenst u meer informatie over dit mooie concept neem dan contact op.
Wij demonstreren u graag de verschillende mogelijkheden.

Contact opnemen