The future is here…

Onze zeer moderne allrounders. Oranka beschikt over een “Smart” range aan postmix dispensers. Deze machines overtuigen vooral door het meertalige touchscreen dat onder andere als promotie- en communicatiemiddel met uw klant kan worden gebruikt.

Zoals al onze dispensers bestaan ook de Oranka Smart en Refill range uit eersteklas materialen en een robuuste behuizing die gemaakt is om lang mee te gaan. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Smart refill

Met zijn volledig geautomatiseerde en intelligente bijvulsysteem is de Oranka Refill dispenser de ultieme onafhankelijke oplossing voor elk buffet.

Verse en gekoelde sappen worden via de karaf afgegeven zonder extra inspanning voor het personeel, terwijl een maximale hygiëne wordt gewaarborgd.

 

Zelftap concept voor concentraat

Een eenvoudig te gebruiken postmix concept waarbij uw gasten zelf een glas kunnen vullen met een heerlijk vruchtensap.
De dispenser valt op door zijn verlichte display, is erg gemakkelijk in gebruik en vereist weinig onderhoud of schoonmaak.

Met een capaciteit tot wel 348 liter per dispenser (3-smaaks dispenser met LimOranka) kunt u altijd snel en makkelijk gekoelde sappen aan uw klanten aanbieden. De dispenser is volledig afsluitbaar en biedt u de keuze uit meer dan 50 verschillende smaken. Naast de 100% Vruchtensappen zijn er ook Nectar Sappen, Biologische Sappen, Hydration Juices en Ranja’s beschikbaar.

Het enige wat nodig is voor installatie is een vaste wateraansluiting en een stopcontact. En een plekje op uw buffet of keuken!

 • Hoge capaciteit, tot wel 1740 glazen zonder bij te vullen!
 • Push of Portion control? U bepaalt het zelf!
 • Met zijn breedte van 30cm geschikt voor elk buffet!
 • Eenvoudig in gebruik, hygiënisch (HACCP) en gemakkelijk te reinigen.
 • Bravanti dispensers kunnen zowel front- als backoffice gebruikt worden. Voor bijvoorbeeld het vullen van karaffen of onze glazen dispensers!
 • Ondanks dat storingen altijd wel worden opgelost wil je als organisatie zo min mogelijk onder- brekingen van je activiteiten (met name als er gasten aanwezig zijn). Oranka heeft een track record met een minimaal storingspercentage.
 • Geschikt voor onze postmix vruchtensappen Bag in Box (inhoud 5L) & Oranka 1+4, 1+9, 1+19 & LimOranka concentraten.
 • De dozen of containers zijn in de machine altijd gekoeld en dus ten aller tijden inzetbaar. Bij het aanbreken van een pak concentraat is deze in de machine 30 dagen lang houdbaar.
 • Constante kwaliteit ongeacht het volume.
 • Niet afhankelijk van wisselingen in de waterdruk (max. 8 bar).
 • Groot voordeel bij onze postmix 1+5 sappen is dat er geen slangetjes in de machine zitten waarin aanslag kan ontstaan. Vooral bij vruchtensappen kan dit voorkomen. Bij onze postmix sappen zit de slang namelijk aan het pak en vanuit diezelfde slang wordt het sap getapt. Nieuw pak = Nieuwe slang!

Wilt u ook zo’n krachtpatser op uw buffet?

Neem gerust contact op met een van onze medewerkers.
Wij helpen u graag verder!

Neem contact op