Ontdek onze uitgebreide selectie postmix dispensers, ontworpen om aan al jouw drankbehoeften te voldoen.

Van de krachtige Bravanti dispenser, die tot wel 348 liter sap kan tappen zonder bij te vullen, tot aan de veelzijdige Oranka Smart dispensers, waaronder de elegante Smart Slim (Touchscreen) dispenser en de handige Oranka Smart Refill, die zich automatisch bijvult.

Met oplossingen voor ieder buffet en elke locatie, bieden wij de perfecte dispenser om jouw drankenservice te optimaliseren.
Ontdek nu ons assortiment en vind de ideale postmix dispenser voor jouw bedrijf.

Oranka Smart Dispensers

Breng jouw drankenservice naar een hoger niveau met onze geavanceerde Oranka Smart Dispensers. Deze dispensers zijn ontworpen voor modern gemak en efficiëntie, met een meertalig touchscreen interface dat niet alleen dient als dispenser, maar ook als krachtig promotie- en communicatiemiddel voor jouw klanten. Met cloudtoegang op afstand kun je eenvoudig statistieken monitoren, foutmeldingen ontvangen en meer, waar je ook bent en wanneer je maar wilt.

Ervaar de perfecte combinatie van elegantie en efficiëntie met onze veelzijdige Oranka Smart Dispensers. Deze innovatieve apparaten bieden geavanceerde functies en een ruimtebesparend ontwerp, waardoor ze ideaal zijn voor elke omgeving. In onze Oranka Smart-lijn vind je verschillende varianten, zoals de Smart Slim en de Smart Sleek, die aanpasbaar zijn qua dispensinghoogte en montage. Alle machines zijn beschikbaar in zowel 4- als 6-smaakvarianten, en bieden zelfs de mogelijkheid tot het toevoegen van CO2 voor bruisend water.

 • TFT-touchdisplay voor intuïtieve bediening
 • Volledig elektronische controle voor nauwkeurige dosering en output
 • WIFI/netwerkverbinding voor verbeterde connectiviteit

Oranka Smart Refill

Ervaar de bewezen zichtbare sap presentatie met karaffen, maar geniet van alle voordelen van een volledig automatische machine.

Dankzij het volledig automatische en intelligente bijvulsysteem biedt de Oranka Smart Refill de ultieme oplossing voor onafhankelijke sapvoorziening op elk buffet. Verse gemengde en gekoelde sappen worden moeiteloos afgegeven door de karaffen, zonder extra inspanning voor het personeel, terwijl maximale hygiëne gewaarborgd blijft.

Zien is geloven! De diversiteit aan installatie- en ontwerpmogelijkheden maakt een optimale aanpassing aan elk interieur mogelijk, terwijl de Oranka Smart Refill een echte blikvanger blijft.

 

 • Volledig geautomatiseerd bijvulsysteem
 • Eenvoudige bediening
 • Automatische reiniging

Zelftap concept voor concentraat

Een eenvoudig te gebruiken postmix concept waarbij uw gasten zelf een glas kunnen vullen met een heerlijk vruchtensap.
De dispenser valt op door zijn verlichte display, is erg gemakkelijk in gebruik en vereist weinig onderhoud of schoonmaak.

Met een capaciteit tot wel 348 liter per dispenser (3-smaaks dispenser met LimOranka) kunt u altijd snel en makkelijk gekoelde sappen aan uw klanten aanbieden. De dispenser is volledig afsluitbaar en biedt u de keuze uit meer dan 50 verschillende smaken. Naast de 100% Vruchtensappen zijn er ook Nectar Sappen, Biologische Sappen, Hydration Juices en Ranja’s beschikbaar.

Het enige wat nodig is voor installatie is een vaste wateraansluiting en een stopcontact. En een plekje op uw buffet of keuken!

 • Hoge capaciteit, tot wel 1740 glazen zonder bij te vullen!
 • Push of Portion control? U bepaalt het zelf!
 • Met zijn breedte van 30cm geschikt voor elk buffet!
 • Eenvoudig in gebruik, hygiënisch (HACCP) en gemakkelijk te reinigen.
 • Bravanti dispensers kunnen zowel front- als backoffice gebruikt worden. Voor bijvoorbeeld het vullen van karaffen of onze glazen dispensers!
 • Ondanks dat storingen altijd wel worden opgelost wil je als organisatie zo min mogelijk onder- brekingen van je activiteiten (met name als er gasten aanwezig zijn). Oranka heeft een track record met een minimaal storingspercentage.
 • Geschikt voor onze postmix vruchtensappen Bag in Box (inhoud 5L) & Oranka 1+4, 1+9, 1+19 & LimOranka concentraten.
 • De dozen of containers zijn in de machine altijd gekoeld en dus ten aller tijden inzetbaar. Bij het aanbreken van een pak concentraat is deze in de machine 30 dagen lang houdbaar.
 • Constante kwaliteit ongeacht het volume.
 • Niet afhankelijk van wisselingen in de waterdruk (max. 8 bar).
 • Groot voordeel bij onze postmix 1+5 sappen is dat er geen slangetjes in de machine zitten waarin aanslag kan ontstaan. Vooral bij vruchtensappen kan dit voorkomen. Bij onze postmix sappen zit de slang namelijk aan het pak en vanuit diezelfde slang wordt het sap getapt. Nieuw pak = Nieuwe slang!

Wilt u ook zo’n krachtpatser op uw buffet?

Neem gerust contact op met een van onze medewerkers.
Wij helpen u graag verder!

Neem contact op