Eiwit is de bouwstof voor spieren en is nodig voor de balans tussen spierafbraak en spieropbouw. Bij ondervoeding is de behoefte aan eiwit hoger dan normaal. De benodigde hoeveelheid eiwit binnen  krijgen via het ‘gewone’ dagmenu of door veel meer eten lukt doorgaans niet.

Middels de Frezz E+ sappen van Oranka met toegevoegd eiwit, kunnen wij een belangrijke bijdrage leveren aan het bereiken van de eiwit doelstelling van de mensen. Het advies voor de dagelijkse inname van eiwit ligt voor ouderen op 1 tot 1,2 gram eiwit per kilo van hun lichaamsgewicht.
Dit betekent per maaltijd 20 tot 25 gram eiwit. De ochtend blijkt juist ook een belangrijk moment om eiwit in te nemen. Dit omdat ’s nachts eiwit wordt afgebroken. ’s Ochtends is de eiwitbalans daardoor negatief en worden spieren afgebroken totdat er genoeg eiwit wordt ingenomen en de balans weer positief is. Appel– of Sinaasappelsap is derhalve juist een perfecte mogelijkheid om eiwit in te nemen!

Bestel hier

Oranka introduceerde in 2020 onder de merknaam “Frezz” een specifiek voor de zorg ontwikkelde eiwitdrank in de smaak sinaasappel. Inmiddels is hier tweede smaak aan toegevoegd, Appel Troebel.

Oranka is al vele jaren actief in de zorgsector en zicht nu ook steeds meer in de ontwikkeling van dit soort specifieke producten. Wij constateren dat er behoefte is aan goede en vooral ook lekkere producten.

  • 1 glas Frezz (150 ml) bevat meer dan 10 gram aan eiwitten!
  • Met extra toegevoegde Vitamine C, D en Zink
  • Lactosevrij
  • Ook verkrijgbaar in 200ml
  • Bevat alle 9 essentiële aminozuren die het lichaam niet zelf aanmaakt
  • Perfect toepasbaar bij SNAQ score 2-3
  • Ongeopend minimaal 6 maand houdbaar buiten de koeling!

Meer informatie over Frezz eiwitverrijkte sappen?

Wenst u meer informatie over dit mooie product neem dan contact op. Wij komen graag in contact met u!

Neem contact met ons op!