Het uitschenksysteem Aroma Safe geniet grote populariteit. U heeft de keuze tussen een capaciteit van 10 of 20 liter, wat overeenkomt met 50 tot 100 glazen.

Deze dispenser is eenvoudig te verplaatsen en neemt slechts 30 cm² ruimte in beslag. De Aroma Safe is gebruiksvriendelijk, voldoet aan hygiënische normen (HACCP) en is gemakkelijk te reinigen.

Daarnaast zorgen de gepatenteerde sapreservoirs ervoor dat uw producten minimaal 7 dagen houdbaar blijven. De dispenser is volledig afsluitbaar en handhaaft het sap altijd op de juiste temperatuur. Deze dispensers zijn uitermate geschikt voor onze Oranka 1+4, 1+9, 1+19 en LimOranka concentraten.

Het deksel van de Oranka Aromsafe container kan veilig worden vergrendeld met behulp van de gepatenteerde magneetsluiting, waardoor ongeautoriseerde toegang wordt voorkomen. De container is bijna 100% luchtdicht afgesloten, wat zorgt voor maximale productversheid. De gesloten RVS containerbodem zorgt voor koudeoverdracht en voldoet aan veilige hygiënenormen volgens HACCP. Bovendien kunnen alle onderdelen eenvoudig en hygiënisch worden gereinigd in de vaatwasser.

  • Capaciteit van 10 of 20 Liter
  • Eenvoudige H.A.C.C.P. beheersing
  • Gepatenteerde sapreservoir uw producten minimaal 7 dagen houdbaar
  • Altijd op de juiste temperatuur!

Stel je voor dat je beschikt over een betrouwbare, verfrissende, en gebruiksvriendelijke drankdispenser – dat is precies wat het Aromasafe systeem te bieden heeft. Met zijn unieke magneetsluiting behoudt dit systeem het maximale aroma en vitamine C-gehalte van onze Oranka-producten. De vrijwel luchtdichte afdichting staat garant voor hoogwaardige kwaliteit en langdurige frisheid.

Het roerwerk wordt eenvoudig magnetisch aangedreven, terwijl het gepatenteerde gesloten roestvrijstalen bodemontwerp het vullen en reinigen moeiteloos maakt. Dankzij de gepatenteerde koudeoverdrachtstechnologie is de dispenser energiezuinig, en de goed zichtbare drank presenteert zich aantrekkelijk.

Kortom, het Oranka Aromasafe systeem is een staaltje van technologisch vernuft dat garant staat voor het behoud van smaak, hygiëne en gebruiksgemak. Uitermate geschikt voor het serveren van Oranka en LimOranka concentraten, en met de bijbehorende lekbak blijft ook de omgeving schoon en netjes.

Is de Aromasafe dispenser echt iets voor uw organisatie?

Neem gerust contact op met een van onze medewerkers.
Wij vertellen u er graag meer over!

Neem contact op