Gedurende een tijdelijke periode (Enkele weken) worden de artikelen (260570) Sinaasappel Nectar 1+5 (260510) Multi-Vitamine en de Appel 1+5 (260520) geleverd in zakken met een andere, zogenoemde Vitop, aansluiting.

Daarna wordt deze weer geleverd zoals u gewend bent.

Naast een andere aansluiting worden deze producten tijdelijk ook geleverd in een doos met daarin dan 2 losse zakken.

Dat de zakken zelf niet per doos verpakt zitten heeft als reden dat dit door de andere aansluiting niet in de gebruikelijke doos past.

Om deze tijdelijke oplossing met andere zakken te kunnen gebruiken in de machine worden er tijdelijk adapters meegeleverd bij de bestellingen.

  • Adapter met slang. Deze worden, inclusief een geprinte handleiding, geleverd in een aparte doos bij uw bestelling.

Deze adapter met slang wordt telkens hergebruikt en kan u dus in de machine laten zitten bij een het vervangen van een zak. (Handleiding)

Voor de werkwijze en afbeeldingen van de adapter en slang zie de handleiding.

Bravanti 2 smaaks dispenser

U gebruikt een dispenser met 2 tappunten.
In deze machine kan u 2 zakken (met Vitop aansluiting) zonder doos los naast elkaar leggen in het cabinet. Uiteraard kan er ook een doos en een zak in het cabinet.

Bravanti 3 smaaks dispenser

U gebruikt een dispenser met 3 tappunten.
De bijgeleverde houder (zie afbeelding) dient u in het midden van het cabinet te plaatsen met de open kant naar boven.
De Sinaas 100% en (ongeveer eind december) de Appel 100% worden geleverd met de aansluiting en een doos per zak zoals u gewend bent.

Deze kan u links of rechts naast de houder plaatsen. De machine is bijna altijd zo ingesteld dat de sinaas links zit en de appel rechts.
Er is één uitzondering op dit geheel en dat is als u 2 tappunten met sinaas gebruikt. In dat geval worden de tappunten links en in het midden gebruikt.

In dat geval is de houder niet nodig!

Heeft u vragen, weet u iets niet zeker, bel ons gerust!

Bel ons direct